Over Internationale Taptoe in Oostende

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 06 okt

    Internationale Taptoe in Oostende

    Plezant & Interessant gaat op zondag 6 oktober naar de Internationale Taptoe in Oostende en maakt er een mooie daguitstap van.
Toon alle activiteiten
06 okt

Internationale Taptoe in Oostende

Plezant & Interessant gaat op zondag 6 oktober naar de Internationale Taptoe in Oostende en maakt er een mooie daguitstap van.

zondag 6 oktober 2024 van 13:30 uur tot 20:00 uur

Het is wel nog eventjes voor we weer oktober zijn maar als het om tickets reserveren gaat, kan je maar beter te vroeg dan te laat zijn. Ditmaal zet "Plezant & Interessant" (Davidsfonds Hoeilaart) een autocar in voor een dagje Oostende met als hoogtepunt de "Internationale Taptoe".  Dit event staat bekend als: "Het grootste en meest plezierige internationale indoor muziekevenement in België. Bands en artiesten, van kleine groepen tot grote namen, komen samen in één arena. Beleef een onvergetelijke  show in Oostende met de Internationale Taptoe België. We vertrekken op zodag 6 oktober 's morgens zodat iedereen eerst nog wat vrijetijdheeft en van het zeetje kan genieten. De taptoe start om 13u30 in de COREtec Dôme aan de Northlaan en duurt ot 16 uur.  Binnenkort krijg je meer informatie over wat voor en na de Taptoe mogelijk is.

Tickets kunnen vanaf nu besteld worden door een e-mail te sturen naar monique@debrabander.be en betaling van €78 (Taptoe + transport per bus) op de bankrekening KBC BE81 4334 3529 7124. Wie meer informatie wenst, kan terecht op 0475 32 08 00 (Monique Vandervaeren) of 0477 29 34 76 (Ghislain Dewolf)

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 78,00
Standaard € 78,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Activiteitdaguitstap